Obişnuiţi să fie mereu surprinşi de alegerile concurenţilor, chefii au avut parte şi marţi seara de momente inedite. Au fost de-a dreptul surprinşi să constate că le place un desert raw vegan, cu ciocolată vegană şi pere, cu care s-a prezentat un concurent, au fost cuceriţi de supa de pepene galben gătită de un român care lucrează ca bucătar în Anglia şi a gătit pentru Roman Abramovici şi Naomi Campbell şi au fost foarte bucuroşi să dea trei cuţite pentru un preparat cu ton şi piure de napi cu totul şi cu totul surprinzător. Marţi seara nu au lipsit nici momentele amuzante, pentru că Biloi de la Mangalia a arătat că mâncarea bună merge de minune acompaniată de muzică! Florin Medeleanu este lăutar şi improvizează versuri în funcţie de context. Iar în ediţia de marţi seara s-a aliat cu chefii Bontea şi Dumitrescu pentru a-l spurprinde pe chef Scărlătescu cu o dedicaţie muzicală în culise, cu versuri compuse special pentru el, pline de umor.