Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu, pe mobil

Apropo.ro / 07.12.2007, 16:26
Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu, pe mobil
Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu si Diana Dumitrescu sunt primele vedete romanesti a caror imagine este folosita in trei jocuri pentru telefonul mobil

Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu si Diana Dumitrescu sunt primele vedete romanesti a caror imagine este folosita in trei jocuri pentru telefonul mobil, create de divizia de telefonie mobila din cadrul agentiei Mediafax si disponibile in Orange World, portalul WAP al Orange, informeaza un comunicat.

"Nicoleta Luciu Poker" este un joc de poker pentru impatimitii care vor sa isi faca mana inainte de confruntarile din viata reala. In joc, Nicoleta Luciu sta alaturi de utilizator si il incurajeaza sa castige.

In "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks", jucatorul trebuie sa puna cap la cap caramizi de culori si forme diferite, care, odata potrivite, dispar, descoperind fotografii incendiare ale vedetei.

Diana Dumitrescu, protagonista serialului de televiziune "Razboiul sexelor", este o printesa moderna, pe care jucatorul de XCuts trebuie sa o salveze din mana extraterestrilor, distrugandu-le baza de aparare cu o super nava construita de cei mai buni tehnicieni de pe Pamant.

Cele trei jocuri, "Nicoleta Luciu Poker", "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks" si "Diana Dumitrescu XCuts", pot fi descarcate, contra cost, de clientii Orange care au serviciul WAP activat si un telefon compatibil, din sectiunea "Jocuri cu vedete romanesti" a portalului Orange World.

Jocurile pot fi comandate si prin trimiterea unui mesaj text gratuit cu codul jocului, la numarul 344. Utilizatorii vor primi pe telefon un link, pe care trebuie sa il acceseze prin wap pentru a descarca jocul ales.

Codurile jocurilor sunt: "poker" pentru jocul "Nicoleta Luciu Poker", "xcut" pentru "Diana Dumitrescu XCuts" si "sexy" pentru "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks".

Pretul unei descarcari este 2,50 euro + TVA, insa, odata descarcat, jocul este stocat in memoria telefonului si poate fi folosit nelimitat.

Jocurile sunt dezvoltate folosind tehnologia JAVA Micro Edition si sunt suportate de majoritatea marcilor de telefoane mobile care au platforma JAVA implementata. Aceste jocuri pot fi instalate atat pe platforma JAVA MIDP1.0, cat si pe JAVA MIDP2.0, fiind accesibile pentru o gama de rezolutii cuprinsa intre 128×128 si 240×320 pixeli.

Mediafax este cel mai mare furnizor roman de informatie generala si de business, liderul pietei romanesti in furnizarea de luxuri de stiri si informatii in timp real. Din 2003, Mediafax este producator, agregator si integrator de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila din Romania. Prin Mediafax Telefonie Mobila, sute de mii de posesori de telefoane mobile au acces la stiri din toate domeniile actualitatii, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri).

Orange World este un portal wap multimedia, cu un design inovator, navigare simpla si intuitiva, care ofera clientilor Orange continut mobil variat din domeniile stiri, sport, muzica, film, emisiuni TV si videoclipuri. Pentru a oferi clientilor sai o experienta multimedia completa, continutul Orange World este permanent imbogatit. In prezent, Orange World gazduieste un catalog de peste 700 de jocuri pentru telefonul mobil, Music Store, cu peste 700.000 de titluri din toate genurile muzicale, precum si 20 de posturi TV live, cea mai extinsa oferta de posturi nationale si internationale accesibile direct pe telefonul mobil.