Nicolai Tand, cursuri de gătit
Vin sărbătorile, vin sărbătorile…şi în curând ne întâlnim cu Moş Crăciun. Pentru noi toţi, tradiţiile şi datinile implică un aspect tare important: masa de Crăciun. Rudele şi toţi cei dragi sunt deja invitaţi şi nu ştiţi cu ce anume să îi impresionaţi anul acesta? Răspunsul vine de la Chef Nicolai Tand care te învaţă să găteşti cele mai savuroase preparate pentru masa de sărbători.
Rafinamentul bucătăriei franţuzeşti se îmbină cu tradiţiile Maramureşului şi astfel obţinem meniul ideal: ciuperci româneşti, cremă de dovleac cu castane, sarmale ca la Maramu şi un desert surpriză. Pasionaţii de gastronomie au acum ocazia să gătească alături de Chef Tand şi să înveţe cum să prepare bucate delicioase. Participanţii la curs vor afla, de asemenea, care sunt secretele succesului în bucătărie.
„De foarte mult timp prietenii şi cunoscuţii au început, mai întâi mai timid, să îmi ceară diferite sfaturi cu privire la gătit. De ceva timp, am primit tare multe întrebări: Chef Nicolai nu faceţi cursuri de gătit că vrem să ne învăţaţi să gătim delicios. Amu, vă aştept cu drag să gătim împreună. Bineînţeles că după vom savura tot ceea ce am si veti vedea ca vom obtine rezultate magice.”, a declarat Chef Tand.
Detalii pe www.bucataras.ro.