Nici o schimbare

Apropo.ro / 19.11.2001, 01:41
Nici o schimbare
Fotbal intern: "Ne asumam riscurile" Fotbal extern: Noaptea generalilor Alte sporturi: Calatorie in catuse Piacenza i-a stricat debutul lui Ancelotti pe banca tehnica a Milanului, remizînd (0-0) pe "San Siro", unde Contra a jucat tot meciul Degeaba l-a dat


Fotbal intern: „Ne asumam riscurile”

Fotbal extern: Noaptea generalilor

Alte sporturi: Calatorie in catuse



Piacenza i-a stricat debutul lui Ancelotti pe banca tehnica a Milanului, remizînd (0-0) pe „San Siro”, unde Contra a jucat tot meciul

Degeaba l-a dat afara Milan pe Terim. Degeaba au visat conducatorii „rossoneri” ca au rezolvat toate problemele înlocuindu-l în graba cu un om de-al casei, Carlo Ancelotti. Fostul antrenor al lui Juventus n-a reusit nici un miracol, desi a avut doua saptamîni la dispozitie ca sa schimbe ceva.

Milan n-a facut decît sa repete deceptiile din ultimele doua aparitii pe „San Siro” – remize cu Venezia si cu Bologna -, fiind tinuta în sah de Piacenza (0-0). Chiar daca a presat în majoritatea timpului de joc poarta lui Orlandoni, „Diavolului” i-au lipsit luciditatea si inspiratia.

Cu Cosmin Contra titular, „rossonerii” si-au complicat însa singuri situatia, dupa ce l-au pierdut pe Costacurta în minutul 58. Stoperul gazdelor a fost trimis la vestiare de arbitrul De Santis, el neavînd alta solutie în fata lui Volpi, care driblase trei jucatori pe dreapta si ar fi scapat spre gol.

Degeaba a mizat Ancelotti dupa pauza si pe Serginho. Nu l-a ajutat nici eliminarea lui Cristante, care a restabilit echilibrul în teren la mijlocul reprizei secunde, la putine clipe dupa ce Abbiati scosese miraculos la lovitura de cap trimisa de Di Francesco.

Ziua slaba prinsa de Sevcenko si Rui Costa, care a fost înlocuit spre final cu Pirlo, putea fi salvata de Inzaghi. Dar nici Pippo, de la doar doi metri de Orlandoni, n-a reusit sa fructifice pasa lui Sevcenko, ratînd cea mai mare ocazie a partidei.

Dovada ca Ancelotti s-a îmbatat cu apa rece dupa victoria clara de marti din Cupa Italiei. Va avea ocazia sa se revanseze joi în Cupa UEFA, contra lui Sporting – meci transmis în direct de la 21:45 de ProTV – si a lui Boloni, prezent ieri pe „San Siro”.
Sursa:www.prosport.ro