Netflix va produce o biografie a trupei Kiss, “Shout It Out Loud”

De: Loredana Toma / 22.04.2021, 16:29
Netflix va produce o biografie a trupei Kiss, “Shout It Out Loud”

Netflix are un noul proiect biografic, “Shout It Out Loud”, despre trupa Kiss, care va explora anii de formare, precum și drumul către succes.

Filmul va fi produs în strânsă colaborare cu membrii grupului Gene Simmons și Paul Stanley și va conține povești despre cum au pornit la drum muzicienii, niște puști din New York ce nu-și găseau locul nicăieri și modul în care prietenia lor neobișnuită a dus la formarea trupei Kiss, în cele din urmă, împreună cu Ace Frehley și Peter Criss.

Pelicula va fi regizată de Joachim Rønning (“Maleficent: Mistress of Evil”, “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”), după un scenariu scris de Ole Sanders (“Halftime Hero”), scrie Deadline.

Gene Simmons: “O femeie care sare coarda este mai atractivă decât religia”

Una dintre poveștile din noul proiect este cea a lui Simmons, care, pe când era un puști evreu în vârstă de 12 ani,  a decis să renunțe la religia sa.

“Îmi amintesc cum mergeam, într-o zi, pe stradă și am văzut-o pe fata asta de origine spaniolă care sărea coarda pe trotuar și m-am holbat minute în șir la modul în care părul său lung și negru se lovea de posteriorul ei super atractiv. Și atunci am înțeles că imaginea asta era mai bună decât religia”, a povestit Simmons.

De cealaltă parte, Stanley – considerat un sex-simbol al trupei – își amintește că faptul că nu auzea cu o ureche, și având un minus din punct de vedere fizic, l-a făcut să fie văzut diferit.

“Eram băiatul acela scund și gras, iar muzica a devenit salvarea mea, un loc în care puteam să mă ascund și să visez. Iar, când cântam, erau fete peste tot în jurul meu”, povestește Stanley.

CITEȘTE ȘI: Top 10: Cei mai înspăimântători cântăreți ai tuturor timpurilor

Alice Cooper și Slash sunt consilieri muzicali în documentarul “Rock Camp”

Cei mai bogați chitariști din lume

Cea mai voluminoasă carte din istoria muzicii rock aparține trupei Kiss

Foto: Profimedia Images