Motanul Lentilă, vedetă pe Facebook! Are fotograf personal şi conversaţii inteligente cu fanii

De: Nicoleta Nicolae / 18.04.2016, 08:56
Motanul Lentilă, vedetă pe Facebook! Are fotograf personal şi conversaţii inteligente cu fanii
Motanul Lentilă este un star pe Facebook. Povestea lui “Strabinel”, cum îl alintă mama stăpânei, a început în vara lui 2012, în luna august.


El a fost adoptat de Alex Dascalu şi Raluca Tamaş, iar de atunci motanul alb cu ochi albaştri, care este blând, afectuos şi cuminte, face ravagii pe internet.
El nu se fereşte să recunoască că s-a născut la ţară, chiar în apropierea Capitalei.
Lentilă are strabism. “Cineva mi-a spus că sunt cel mai frumos motan urât. Uneori vorbesc despre mine la persoana a treia. Aşa mă simt mai important. Bine, nu că n-aş fi!”
“Numele lui complet este Lentilă Hubble Crucişătorul, inspirat, bineînţeles, din privirea foarte inteligentă, puternică şi vigilentă. I-am făcut pagină de Facebook pentru că nu toţi prietenii din lista noastră sunt iubitori de pisici. Cum nouă ne-a plăcut să îl pozăm şi să postăm fotografii cu el, i-am creat o pagină specială, ca să nu ne enervăm prietenii din listă. Aşa, cine îşi doreşte să îl vadă poate să îl urmărească aici: https://www.facebook.com/MotanulLentila. Încercăm să îl surprindem în ipostaze cât mai diferite, dar în unele zile e complicat, pentru că activitatea care îi place cel mai mult este dormitul”, declară părinţii lui, Alex şi Raluca.