Moraru – favorit numarul 1

Apropo.ro / 26.05.2004, 09:40
Moraru - favorit numarul 1
Jucatorul român de tenis Gabriel Moraru, numarul 285 ATP, este favoritul numarul unu al turneului "Ioana Future's Cup", care are loc în perioada 25-30 mai, la "Tenis Club Herastrau", din București. Competiția este dotata cu premii în valoare de 10.000 de dolari și face parte

Jucatorul român de tenis Gabriel Moraru, numarul 285 ATP, este favoritul numarul unu al turneului „Ioana Future’s Cup”, care are loc în perioada 25-30 mai, la „Tenis Club Herastrau”, din București.

Competiția este dotata cu premii în valoare de 10.000 de dolari și face parte din seria de turnee „Țiriac Trophy”, ce se înscrie în „Circuitul Internațional al României”.

Pe tabloul principal se afla noua jucatori români, dintre care cinci au intrat direct, datorita poziției ocupate în clasamentul mondial, iar alți patru au primit wildcard-uri.

Cîștigatorul probei de simplu va primi un cec în valoare de 1300 de dolari, iar învingatorii de la dublu vor primi 630 de dolari.

Directorul turneului, Ioana Șucu, a declarat ca, prin aceasta competiție, dorește sa le ofere tinerilor jucatori români o șansa de afirmare. „Prin acest turneu, încerc sa susțin lansarea tinerelor talente ale tenisului din România și sa promovez valorile acestui sport, precum corectitudinea, ambiția, puterea și creativitatea”, a declarat Ioana Șucu.

Mediafax