Monoposturile Prost scoase la licitatie

Apropo.ro / 18.03.2002, 09:31
Monoposturile Prost scoase la licitatie
Echipamentul și monoposturile aparținînd echipei de Formula 1 Prost Grand Prix, care a intrat în stare de faliment, vor fi scoase la licitație în luna mai, a anunțat agentul care se va ocupa de aceasta operațiune, Herve Poulain O licitație în cadrul careia vor fi

Echipamentul și monoposturile aparținînd echipei de Formula 1 Prost Grand Prix, care a intrat în stare de faliment, vor fi scoase la licitație în luna mai, a anunțat agentul care se va ocupa de aceasta operațiune, Herve Poulain

O licitație în cadrul careia vor fi vîndute 12 monoposturi ale echipei Prost va fi organizata, pe data de 6 mai, la Palatul Congresului din Paris. Utilajele din dotarea uzinei de la Guyancourt, unde au fost fabricate aceste monoposturi, vor fi scoase la licitație în perioada 15-17 mai.

„Istoria completa a aventurii Prost, de la începutul acesteia, în martie 1997, cu ocazia Marelui Premiu al Australiei, cu un monopost Ligier avînd un motor marca Honda, va fi etalata în cadrul acestor licitații”, a spus Poulain.

Casa de licitații Poulain-Le Fur s-a specializat în vînzarea automobilelor de colecție, desfașurîndu-și activitatea în Palatul Congresului, unde dispune de o sala de mari dimensiuni.

„Pe 6 mai, vom propune clienților 12 monoposturi de Formula 1, dintre care doua de tip Ligier și zece de tip Prost. Între 15 și 17 mai, vom scoate la vînzare materialul de curse de la uzina Guyancourt: standuri, cabine, stații de alimentare cu benzina și aparate hidraulice, combinezoanele și caștile pentru piloți. Vom vinde, de asemenea, mașinile și utilajele de la Guyancourt și aparatura informatica”, a precizat Herve Poulain.

Sursa: www.mediafax.ro