Minutul cu ghinion

Apropo.ro / 02.04.2002, 09:51
Minutul cu ghinion
Simona Gogîrla, interul stînga al echipei Oltchim, s-a accidentat sîmbata în meciul cu Rulmentul Brasov si are sanse minime de a evolua cu Elda Prestigio în semifinalele Cupei Cupelor Minutul 13 al partidei de campionat dintre Oltchim Rm. Vîlcea si Rulmentul Brasov nu va fi uitat mult timp de

Simona Gogîrla, interul stînga al echipei Oltchim, s-a accidentat sîmbata în meciul cu Rulmentul Brasov si are sanse minime de a evolua cu Elda Prestigio în semifinalele Cupei Cupelor

Minutul 13 al partidei de campionat dintre Oltchim Rm. Vîlcea si Rulmentul Brasov nu va fi uitat mult timp de Simona Gogîrla, jucatoarea formatiei oltene. La un atac al brasovencelor, Daniela Braniste a plonjat spre careul gazdelor, dar pe semicerc a cazut peste piciorul drept al Simonei.

„Am simtit o durere puternica la glezna. Am încercat sa-mi îndrept piciorul, dar nu am mai putut. Am mers imediat la spital si am facut o radiografie. Doctorul mi-a spus ca am o fisura de maleola cu întindere de ligamente”, a descris handbalista vîlceana acele momente.

Imediat dupa terminarea meciului cu brasovencele, cîstigat clar de gazde cu 42-27, antrenoarea Mariana Tîrca a plecat spre Spitalul nr. 2 din Rm. Vîlcea pentru a se interesa de starea de sanatate a elevei sale.

„Cînd a aflat ca trebuie sa stau trei saptamîni cu piciorul în ghips, s-a luat cu mîinile de cap. Patru ore a ramas cu mine, încurajîndu-ma. Accidentarea asta a venit în cel mai nepotrivit moment. Peste doua saptamîni jucam prima mansa cu spaniolele de la Elda Prestigio si vreau cu tot dinadinsul sa pot sa ajut echipa sa se califice în finala”, a declarat Gogîrla.

Golgetera ultimei editii a Campionatului European nu concepe sa nu reintre pe teren în doua saptamîni. „Mîine voi da ghipsul jos si voi mai face o radiografie. În functie de aceasta voi sti clar cînd voi putea sa reiau antrenamentele. Eu vreau însa ca în doua zile sa încep, usor-usor, recuperarea. Cum necum, vreau sa joc cu Elda, chiar de-ar fi sa o fac si într-un picior”, a spus Simona.

Ea merge zilnic la sala de forta pentru a lucra pentru muschii bratelor, dar si cu piciorul stîng. „Daca stau acum, îmi va fi mult mai greu atunci cînd voi reveni. În plus, nu am stare, parca ma manînca talpile”, a încheiat Gogîrla.

Sursa: www.prosport.ro