Mihai Leu a castigat Raliul Hunedoara

Apropo.ro / 02.07.2002, 09:46
Mihai Leu a castigat Raliul Hunedoara
Echipajul hunedorean Mihai Leu - Ciprian Solomon, pe o mașina Hyundai Accent WRC, a ocupat prima poziție în clasamentului celei de-a treia ediții a Raliului Hunedoara, a patra etapa a Campionatului Național de raliuri, care s-a desfașurat, la sfîrșitul acestei

Echipajul hunedorean Mihai Leu – Ciprian Solomon, pe o mașina Hyundai Accent WRC, a ocupat prima poziție în clasamentului celei de-a treia ediții a Raliului Hunedoara, a patra etapa a Campionatului Național de raliuri, care s-a desfașurat, la sfîrșitul acestei saptamîni, în județul Hunedoara.

Locul doi a revenit echipajului Titi Aur – Siviu Moraru, pe o mașina Seat Cordoba WRC, aflat la 8,5 secunde în urma cîștigatorilor. Pe a treia poziție a podiumului s-a clasat, la aproape un minut și cinci secunde în urma învingatorilor, echipajul Bogdan Marișca – Sebastian Itu, care a evoluat pe o mașina Mitsubishi EVO6.

Raliul s-a desfașurat numai pe asfalt, fiind apreciat de piloți ca unul tehnic și de viteza. Lungimea totala a traseului a fost de 362,39 kilometri, cu 12 probe speciale, care au cuprins în total 121,4 kilometri. Traseul a fost modificat fața de edițiile din anii trecuți prin introducerea unei noi probe speciale, cea de la Cabana Caprioara, cu o lungime de 3,3 kilometri. Celelalte probe speciale s-au desfașurat la Almașu Sec, Toplița, Hașdat și Cinciș.

Cursa s-a desfașurat în doua etape. Prima etapa, cu o lungime de 102 kilometri, a avut loc vineri și a cuprins patru probe speciale, cu o lungime totala de 40,15 kilometri. Cea de-a doua etapa a raliului, cu o lungime totala de 259 kilometri, a avut loc sîmbata și a cuprins opt probe speciale, peo distanța totala de 81,25 kilometri.

Sursa: www.prosport.ro