Mihaela Călin pregăteşte meniul de Paşti cu ajutorul mătuşii

19 04. 2014, 12:00

„Anul acesta, o să petrec Paştele acasă, în Bucureşti. Este una dintre puţinele sărbători la care nu voi fi împreună cu familia mea, la Turnu Severin, dar am decis să fac Paştele aşa cum am învăţat de la părinţii mei: să merg la biserică şi să umplu masa, ca în fiecare an.Meniul m-am gandit să fie cam aşa: ouă roşii şi ouă umpute, plus toate bunătăţile de primăvară din grădină, apoi sarmale, friptură de miel şi de curcan, iar la desert cozonac şi poate o prajitură. Trebuie să mărturisesc însă că o să mă ajute o matuşa cu sarmalele, iar cozonacul îl voi cumpară. Restul îl voi face eu”, povesteşte Mihaela.

Dacă vremea va fi destul de călduroasă, fără ploi şi vânt, vedeta Antenei 1 îşi doreşte foarte tare să meargă la un picnic, în prima zi de Paşti: „Cu siguranţă, este o tradiţie în familia noastră să mergem la biserică să luam lumina, iar eu o voi respecta şi anul acesta. De asemenea, noi obişnuim să facem Paştele la bunici, la ţară, şi asta presupune şi o masă în natură, aşa că eu am de gând să ies şi la un picnic, la Mogoşoaia, ca să nu rup nici această tradiţie”.