Michael Jordan a fost operat

Apropo.ro / 01.03.2002, 09:23
Michael Jordan a fost operat
Baschetbalistul american Michael Jordan a fost supus unei intervenții chirurgicale prin artroscopie la genunchiul drept și va fi indisponibil pentru o durata nedeterminata, au anunțat, miercuri, oficiali ai echipei Washington Wizards, citați de AFP. "Michael Jordan trebuie

Baschetbalistul american Michael Jordan a fost supus unei intervenții chirurgicale prin artroscopie la genunchiul drept și va fi indisponibil pentru o durata nedeterminata, au anunțat, miercuri, oficiali ai echipei Washington Wizards, citați de AFP.

„Michael Jordan trebuie sa se odihneasca în urmatoarele zile, dupa care va începe programul de recuperare. În acest moment nu putem spune cu exactitate peste cît timp va reveni Jordan pe teren”, a declarat Wes Unseld, antrenorul formației Wizards.

Intervenția chirurgicala a fost efectuata de medicul gruparii la care evolueaza baschetbalistul american.

Michael Jordan, în vîrsta de 39 de ani, s-a retras din activitate la începutul anului 1999, dupa 13 sezoane petrecute la echipa Chicago Bulls, cu care a cîstigat de șase ori Liga profesionista nord-americana de baschet (NBA). El a revenit în competiții, în luna septembrie a anului trecut, evoluînd pentru formația Washington Wizards.

Jordan ar putea absenta de la cel puțin cinci meciuri, el urmînd sa fie înlocuit de Kwame Brown.

Sursa: www.mediafax.ro