Meciul Lewis – Tyson la HBO

Apropo.ro / 09.05.2002, 09:22
Meciul Lewis - Tyson la HBO
Partida de box dintre britanicul Lennox Lewis și americanul Mike Tyson, care va avea loc în sala "The Pyramid Arena" din Memphis, va fi transmis în direct și în exclusivitate de canalul de televiziune HBO România, pe data de 9 iunie, de la ora 4.00. Cei doi pugiliști vor boxa

Partida de box dintre britanicul Lennox Lewis și americanul Mike Tyson, care va avea loc în sala „The Pyramid Arena” din Memphis, va fi transmis în direct și în exclusivitate de canalul de televiziune HBO România, pe data de 9 iunie, de la ora 4.00.

Cei doi pugiliști vor boxa pentru titlul mondial la categoria grea, versiunile IBF și WBC, deținut în prezent de Lennox Lewis.

Lennox Lewis, campion mondial la categoria grea, versiunile IBF și WBC, l-a calificat pe americanul Mike Tyson, într-un interviu acordat publicației „The Times”, drept ” imbecil” și „personaj de benzi desenate”, informeaza AFP.

„Cred ca este sanatos din punct de vedere fizic și mental, dar, judecînd dupa comportamentul pe care îl are în afara ringului, aș spune ca seamana cu un personaj de benzi desenate. Tyson a afirmat ca atunci cînd era în închisoare citea. Cred ca citea benzi desenate”, a declarat Lewis.

Mike Tyson a declarat recent ca vrea „sa-l omoare” pe Lewis în partida care va avea loc pe data de 8 iunie, la Memphis, contînd pentru titlul mondial la categoria grea, versiunile IBF și WBC.

„Uneori este un imbecil. Nu cred ca este nebun, dar ar putea cauta o scuza ca sa nu boxeze cu mine”, a încheiat Lewis.

Sursa: www.mediafax.ro