Meci întrerupt din cauza unor incidente

Apropo.ro / 29.04.2004, 09:17
Meci întrerupt din cauza unor incidente
Partida de rugbi dintre echipele Farul și Contor Zenner Arad, din etapa a XV-a a Diviziei Naționale, care s-a disputat, miercuri, la Constanța, a fost încheiat în minutul 78 ca urmare a unei batai generale între jucatorii celor doua formații. Incidentele au fost

Partida de rugbi dintre echipele Farul și Contor Zenner Arad, din etapa a XV-a a Diviziei Naționale, care s-a disputat, miercuri, la Constanța, a fost încheiat în minutul 78 ca urmare a unei batai generale între jucatorii celor doua formații.

Incidentele au fost provocate de deciziile confuze ale arbitrului Bogdan Milita. În momentul întreruperii partidei, aradenii conduceau cu scorul de 23-14. Arbitrul întîlnirii a încheiat partida în minutul 78.

„Este pacat ca am pierdut, dar trebuie sa recunoaștem ca oaspeții au meritat victoria. O parte de vina o are și arbitrul meciului care a fost partinitor. Nu au fost incidente grave, dar arbitrul s-a speriat și a fluierat finalul meciului mai devreme. Cred ca daca prelungea meciul cu doua-trei minute Farul putea sa întoarca rezultatul”, a spus președintele Consiliului de Administrație al clubului constanțean, Traian Patrahau.

Rezultate înregistrate în etapa a XV-a a Diviziei Naționale:

Știința Petroșani - Steaua București 7-41

Dinamo București - Universitatea Cluj Napoca 36-0

Eldoforest Suceava – Minerul Lupeni 92-5

Rulmentul Bîrlad – Poli Agro Iasi 0-5.

Clasament: 1.Steaua București 45 puncte, 2.Dinamo București 42 p, 3.Universitatea Cluj Napoca 38 p.

Mediafax