Martina Navratilova invitata la Roland Garros

Apropo.ro / 14.05.2004, 10:15
Martina Navratilova invitata la Roland Garros
Jucatoarea americana Martina Navratilova a primit invitația de a participa la turneul de simplu din cadrul Internaționalelor de tenis ale Franței, care se vor desfașura între 24 mai și 6 iunie, la Roland Garros, informeaza AFP. Navratilova (47 de ani), care joaca

Jucatoarea americana Martina Navratilova a primit invitația de a participa la turneul de simplu din cadrul Internaționalelor de tenis ale Franței, care se vor desfașura între 24 mai și 6 iunie, la Roland Garros, informeaza AFP.

Navratilova (47 de ani), care joaca regulat la dublu, a revenit în turneele de simplu, dupa doi ani de absența, în luna aprilie, cu ocazia turneului Amelia Island, unde a fost eliminata în primul tur.

Martina Navratilova a cîștigat turneul de la Roland Garros de doua ori, în 1982 și 1984.

Lista jucatorilor invitați sa participe la Internaționalele de tenis ale Franței:
Simplu masculin: Arnaud Di Pasquale (Franța), Michael LLodra (Franța), Nicolas Mahut (Franța), Olivier Patience (Franța) și Todd Reid (Australia). Au mai ramas disponibile trei invitații.

Simplu feminin: Severine Beltrame (Franța), Stephanie Foretz (Franța), Martina Navratilova (SUA), Virginie Pichet (Franța), Camille Pin (Franța), Virginie Razzano (Franța), Sandrine Testud(Franța) și Christina Wheeler (Australia).

Mediafax