Marina Almășan: „Devenisem, peste noapte, o jigodie ordinară”

Apropo.ro / 31.07.2012, 13:30
Marina Almășan:
Marina Almășan vorbește despre portretul pe care i l-a făcut presa, dar și despre trăirile ei sufletești, după divorțul de Victor Socaciu.

Marina Almășan s-a destăinuit pentru prima dată, revistei Tango, după divorțul de Victor Socaciu, intens mediatizat.

Marina Almășan este de părere că presa a fost prea dură în exprimarea portretului ei, ca om.

Goană după rating nu-mi este străină, îi înțeleg pe confrații mei! Însă, peste noi au curs valuri de minciuni, de răutăți gratuite, de venin. M-au mâhnit profund. Îți recunosc, acum, că a trecut ceva timp și pot să privesc ușor mai detașat peste acea perioadă, că a fost o vreme în care îmi venea să nu mai ies din casă„, spune Marina.

Omul despre care citeam în ziare sau auzeam în emisiunile tabloide – pe care-l chema ca pe mine – Marina Almășan – era cu totul altul, decât cel pe care-l știam și care mă privea din oglindă. Era un personaj odios, fără scrupule, care spărgea case, distrugea familii, își înșela soțul, toca banii miliardarilor, se păruia cu nevestele geloase, ce mai, devenisem, peste noapte, un om fără suflet, o jigodie ordinară, bună de pus la zid”, a mai adăugat ea.

Divorțul de Victor Socaciu a venit doar după ce a înțeles că viața de familie era compromisă.

Deznodământul trist al relației mele cu Victor a avut motive adânci, ținute mulți ani sub tăcere, și că apropierea mea de un bărbat însurat s-a produs numai după ce m-am convins temeinic ca viața lui de familie era demult compromisă…„, a declarat Marina Almășan.