Mancarica cu gogoșari copți

06 10. 2005, 11:00
Ingrediente pentru 4 porții 500 g costița de porc, 2 cepe, ulei, 6-7 gogoșari copți, 4-5 roșii, 3-4 caței de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper. Preparare Costița de porc se porționeaza și se prajește. Roșiile se taie


Ingrediente pentru 4 porții
500 g costița de porc, 2 cepe, ulei, 6-7 gogoșari copți, 4-5 roșii, 3-4 caței de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, sare, piper.

Preparare
Costița de porc se porționeaza și se prajește. Roșiile se taie jumatați și se trec pe razatoare. Carnea de porc se acopera cu apa și se lasa la fiert pana se fragezește. Se adauga sucul de roșii, gogoșarii copți, curațați de coaja, sare și piper, dupa gust, și se mai lasa la fiert 10 minute. La sfarșit, se adauga usturoiul zdrobit și patrunjelul tocat.