Mancare chinezeasca

17 01. 2006, 11:54
Ingrediente pentru 4 porții 200 g carne de porc, 200 g carne de pui, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 broccoli, taiței din orez, sos de soia, unt, patrunjel verde, sare. Preparare Carnea se taie cubulețe sau fașii, care se calesc în unt cca 5 minute. Broccoli se desface în


Ingrediente pentru 4 porții
200 g carne de porc, 200 g carne de pui, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 broccoli, taiței din orez, sos de soia, unt, patrunjel verde, sare.

Preparare
Carnea se taie cubulețe sau fașii, care se calesc în unt cca 5 minute. Broccoli se desface în buchețele, iar morcovul se taie felii subțiri și se oparesc în apa cu sare cateva minute. În alt vas, se fierb taițeii în apa cu sare. Într-o tigaie se încinge puțin unt, se adauga legumele fierte, ciupercile feliate, carnea și taițeii. Se condimenteaza cu sare, dupa gust, și se servesc cu sos de soia și patrunjel verde tocat.