Mădălin Ionescu: “În curând, ne va ajuta mama Cristinei”
– Mădălin, găteşti de obicei?
Nu gătesc de obicei, gătesc doar de plăcere.
– Ce surprize culinare i-ai pregătit Cristinei?
Am surprins-o cu sushi, dar nu am gătit eu, ci maestrul bucătar al unui restaurant de lux unde am petrecut o seară romantică.
– Mâncarea ta preferată care este?
Mănânc vită şi peşte în aproape orice combinaţie.Nu-mi plac mâncărurile grase, prăjelile, bucatele înecate în ulei. Detest mâncarea gătită fără pasiune.
– Ce-ţi pregăteşte soţia ta la micul dejun?
Soţia mea îmi prepară în fiecare dimineaţă cafeaua.
– Ce nu-ţi lipseşte niciodată din bucătărie?
Nu ne lipsesc condimentele. Dacă ştii să le foloseşti, îi dai mâncării un gust special de fiecare data.
– Cum te descurci cu copiii în bucatarie?
Bine. De micul dejun mă ocup eu. Prânzul şi cina au fost pregătite până acum de Cristina. În curând, ne va ajuta mama Cristinei.
– Se împlinesc 5 ani de Kanal D! Tot la cârma emisiunii „Drept la ţintă” te vezi şi peste 5 ani?
Pentru Kanal D e un moment magic. În doar 5 ani, Kanal D a reuşit să-şi consolideze poziţia în top 3 televiziuni din România. În ceea ce mă priveşte, toate proiectele mele s-au bucurat de succes. Nu ştiu ce voi face peste 5 ani, dar ştiu că atât timp cât voi lucra în televiziune, voi munci în fiecare zi cu aceeaşi pasiune şi cu aceeaşi creativitate ca până acum.
Dana Popa
Ingrediente: 6-7 gâturi de curcan; 2 cartofi dulci; 2 morcovi potriviţi; 1 ardei gras; 1 ceapă albă mică; 3 litri de apă; busuioc, tarhon, mentă, şofran, mirt; sare şi piper negru. În rest, Descurcaţi-vă! Poftă bună!