Lupescu va candida pentru sefia FRF! (Prosport)

Apropo.ro / 22.01.2009, 10:33
Lupescu va candida pentru sefia FRF! (Prosport)
Ionut Lupescu lasa sa se inteleaga ca relatia cu Mircea Sandu s-a deteriorat, scrie Prosport.

Vorbeste rar, calculandu-si fiecare cuvant asa cum, pe vremuri, isi calcula nemteste pasele. O face atent, dat fiind si subiectul: relatia cu Mircea Sandu. Una despre care nu-i greu sa intelegi ca este incordata. La varful FRF atmosfera pare ca incepe sa arda…

Hagi – presedinte la federatie. O varianta avansata tot de Mircea Sandu
Am vazut ca Mircea Sandu spune ca si-ar dori ca Hagi sa fie presedinte executiv si el onorific. Face parte din ce va spuneam mai devreme. Nu inteleg de ce face Sandu astfel de declaratii. Eu cred ca presedintele ar trebui sa foloseasca mai mult termenul de „echipa” si mai putin persoana intai singular. Ar trebui sa vorbeasca mai mult despre cei din jurul sau, care au muncit pentru el.

Ce crezi ca se ascunde in spatele acestei atitudini?
Nu stiu. Sincer. E bizar ca Mircea Sandu cade atat de naiv in capcana presei – ma refer la faptul ca a spus ca Piturca va fi demis daca pierde cele doua meciuri – din moment ce are o experienta mare in relatia cu presa. De aceea, nu pot sa nu consider si ca, poate, pur si simplu asa gandeste. Intrebati-l pe el de ce declara ce declara. Pana la urma, el stie cel mai bine.

Vei candida si tu la presedintia FRF?
De ce sa nu candidez? Nu vad de ce n-as candida. Cred ca ar fi foarte nimerit dupa munca depusa in ultimii trei ani. Consider ca ar fi foarte just sa incerc.

Mircea Sandu pare de neclintit in aceasta functie…
Mircea Sandu nu este imbatabil la alegeri. Nu este o regula. Sa retinem ca, de fapt, pentru presedintia FRF am avut pana acum doar o singura data alegeri veritabile, in care Mircea Sandu a avut contracandidat. Apoi, m-as bucura sa candideze cat mai multe persoane.

Mai multe detalii despre candidatura lui Lupescu, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport