Locul patru pentru Romania la CM de semimaraton

Apropo.ro / 07.05.2002, 10:20
Locul patru pentru Romania la CM de semimaraton
Reprezentativa feminina a României s-a clasat pe locul al parulea în cadrul Campionatelor Mondiale de semimaraton, care au avut loc, duminica, la Bruxelles. Mihaela Botezan a ocupat locul al patrulea, cu timpul de o oră, 9 minute, 24 de secunde, aceasta fiind cea mai bună

Reprezentativa feminina a României s-a clasat pe locul al parulea în cadrul Campionatelor Mondiale de semimaraton, care au avut loc, duminica, la Bruxelles.

Mihaela Botezan a ocupat locul al patrulea, cu timpul de o oră, 9 minute, 24 de secunde, aceasta fiind cea mai bună performanță a sa la semimaraton. Atleta Luminița Talpoș s-a clasat pe poziția a 15-a, fiind cronometrată cu timpul de o oară, 10 minute și 8 secunde. Constantina Tomescu a ocupat locul 22 (1.11:34), iar Alina Gherasim și Cristina Pomacu s-au clasat pe pozițiile 25 și 28, cu timpul de o oră 11 minute 48 de secunde, respectiv o oră, 12 minute și 19 secunde.

Titlul mondial pe echipe a revenit Kenyei, pe locurile următoare clasîndu-se Rusia și Etiopia. La individual, titlul a fost cîștigat de atleta etiopiană Berhane Adere (1.09:06). Pe locul al doilea s-a clasat Susan Chepkemei, din Kenya, cu timpul de o oră, 9 minute și 13 secunde, iar poziția a treia a fost ocupată de atleta letonă Jelena Prokopcuka (1.09:15).

Sursa: www.mediafax.ro