Câteva lanțuri de restaurante fast-food au preparate care nu ar trebui incluse în meniul nici unei persoane care are grijă de sănătatea sa.
Seafood Salad de la Subway. „Prin „Seafood Salad”, ei înțeleg câteva bucăți de crab, cu multă maioneză. O adevărată bombă e atunci când clienții vor extra maioneză peste cea deja existentă”, povestește un angajat al lanțului de restaurante.
Sandvișurile cu pește de la Burger King. „Aveam patru cuve cu ulei în care prăjeam cartofii. După două zile, când uleiul devenea negru, preparam acolo carnea de pui. După o săptămână de prăjit masiv în el, uleiul se făcea negru precum uleiul de motor, moment în care începeam să prăjim acolo fileul de pește”, mărturisește un alt angajat.
Pizza cu blat pufos de la Pizza Hut. „Îmi amintesc cum pregăteam blatul înghețat într-o tigaie plină cu ulei”, spune un fost angajat Pizza Hut.
Citește mai multe detalii despre mâncarea nocivă din restaurantele fast-food, pe Gândul.info