Laura Cosoi considera ca cea mai buna dieta este dansul

Apropo.ro / 28.05.2007, 13:20
Laura Cosoi considera ca cea mai buna dieta este dansul
Laura Cosoi, vedeta care a cucerit Romania in urma participarii la emisiunea "Dansez pentru tine", declara intr-un interviu publicat in ultimul numar al revistei "Ce se intampla, doctore?", ce a aparut pe piata pe 28 mai, ca cea mai eficienta si placuta cura de slabire este dansul. Vedeta

Laura Cosoi, vedeta care a cucerit Romania in urma participarii la emisiunea "Dansez pentru tine", declara intr-un interviu publicat in ultimul numar al revistei "Ce se intampla, doctore?", ce a aparut pe piata pe 28 mai, ca cea mai eficienta si placuta cura de slabire este dansul.

Vedeta Pro Tv a slabit in urma concursului "Dansez pentru tine", in timpul careia a dansat 10 ore pe zi, timp de 8 saptamani, 4 kilograme si sfatuieste toate cititoarele revistei "Ce se intampla, doctore?" sa se apuce din vara aceasta de cura de dans, pentru ca, "dobandesti gratie, dai cateva kilograme jos, te relaxezi traind muzica si capeti o tinuta expresiva", spune Laura.

Chiar daca nu a avut niciodata probleme cu kilogramele in plus, avand constant o greutate de 44 de kilograme, Laura Cosoi a avut grija intotdeauna ca alimentatia ei sa fie echilibrata: "Am avut grija la ceea ce am mancat, nu pentru ca nu vroiam sa ma ingras, ci pentru ca vroiam sa ma simt bine in pielea mea. Si cand ai niste kilograme in plus te simti mai greoaie.", a declarat Laura Cosoi in revista "Ce se intampla, doctore?" pe coperta careia apare imbracata sexy.

Din alimentatia Laurei lipsesc carnea de vita, pui si porc, dar are niste delicatese in fata carora nu poate rezista: "Mananc dorada, imi place foarte mult pestele la gratar, cu legume, cu cartofi natur. Dintre fructele de mare, imi plac surimi, calamarii, crevetii dar nu fac excese. Iar prajiturile de casa nu le dau pentru nici un alt desert sofisticat.", marturiseste Laura cititoarelor revistei "Ce se intampla, doctore?".

Cu o gratie si o expresivitate de invidiat pe ringul de dans si cu un corp armonios, Laura a convins ca cei 12 ani de dans sportiv din copilarie nu au fost in zadar si recomanda oricui sa se apuce de dans, indiferent de varsta: "Am noroc, pentru ca am mostenit din familie o conformatie sportiva. Si pentru ca am facut sport si dans toata viata mea, am astazi un corp armonios care-mi permite sa nu-mi controlez fiecare miscare in ceea ce priveste mancarea. Sfatuiesc pe toata lumea sa se apuce de dans."

Tags: