Şi pentru că la „Chefi la cuţite” toată lumea găteşte, de multe ori chiar şi cei din echipă au trecut la cratiţă în culise, la un banc de lucru special amenajat. Iar cerinţele chefilor au fost şi de data aceasta cât se poate de simple, pentru că au cerut omletă. Întrebat dacă mai e loc de mâncare între filmări, după atâtea farfurii degustate la proba audiţiilor, chef Bontea dezvăluie un secret: „Întotdeauna ca să pot aprecia o farfurie, mă aşez la masa jurizării sătul, după ce mănânc. Asta mă ajută să fiu obiectiv în aprecieri, dacă mi-ar fi foarte foame, automat mi s-ar părea şi mâncarea mai bună. Aşa că da, e loc de mâncat şi în culise.” La rândul lui, chef Scărlătescu povesteşte amuzat: „Unele dintre cele mai frumoase momente din culise sunt atunci când ne strângem la o gustare şi mâncăm cu mâna, direct de pe hârtie, nimic pretenţios, foarte relaxat, de parcă am fi la o câmpenească. Singura problemă e că Gina e cu ochii pe mine şi spune că ar trebui să mânânc doar salate.”
„Chefi la cuţite” revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon din 13 februarie, în fiecare luni şi marţi de la 20.30.