Kim Clijsters nu va participa la turneul de la Roland Garros

Apropo.ro / 09.05.2004, 13:35
Kim Clijsters nu va participa la turneul de la Roland Garros
Jucatoarea belgiana Kim Clijsters a anunțat, vineri, ca nu va participa la Internaționalele de tenis ale Franței, care se vor desfașura, în perioada 24 mai - 6 iunie, la Roland Garros, din cauza unei accidentari la încheietura mîinii drepte, informeaza AFP. "Kim

Jucatoarea belgiana Kim Clijsters a anunțat, vineri, ca nu va participa la Internaționalele de tenis ale Franței, care se vor desfașura, în perioada 24 mai – 6 iunie, la Roland Garros, din cauza unei accidentari la încheietura mîinii drepte, informeaza AFP.

„Kim Clijsters este obligata sa declare forfait pentru turneul de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului”, se arata pe site-ul oficial al sportivei.

Clijsters, care ocupa locul doi în clasamentul WTA, a efectuat o vizita medicala și i s-a recomandat o pauza, pentru ca accidentarea suferita la încheietura sa se vindece complet și sa nu se agraveze.

Antrenorul jucatoarei de tenis, Marc Dehous, a declarat pentru postul de radio VRT, ca sportiva, finalista a turneului de la Roland Garros în anii 2001 și 2003, trebuie sa beneficieze de repaus total timp ce cinci saptamîni.

Din cauza accidentarii la încheietura, Clijsters, în vîrsta de 20 de ani, s-a retras, joi, din cadrul turneului de la Berlin, care a marcat revenirea sa în circuitul WTA, dupa o accidentare suferita la jumatatea lunii martie.

Mediafax