Jordan concediaza 15% din angajati

Apropo.ro / 24.04.2002, 09:53
Jordan concediaza 15% din angajati
Responsabilii gruparii de Formula 1 Jordan, care nu a obținut nici un punct în primele patru etape ale sezonului, au anunțat, marți, ca 15 la suta din cei aproximativ 230 de angajați la atelierele de la Silverstone vor fi concediați. Printre cei care urmeaza sa

Responsabilii gruparii de Formula 1 Jordan, care nu a obținut nici un punct în primele patru etape ale sezonului, au anunțat, marți, ca 15 la suta din cei aproximativ 230 de angajați la atelierele de la Silverstone vor fi concediați.

Printre cei care urmeaza sa paraseasca echipa se numara directorul adjunct, Trevor Foster, inginerul șef, Tim Holloway, și șeful de operațiuni al echipei, John Putt. În urma acestei restructurari, gruparea Jordan va ramîne cu aproximativ 200 de angajați.

„Jordan a fost întotdeauna competitiva, deoarece era o echipa cu o structura eficace. În momentul în care simți ca o echipa se îndreapta spre costuri exorbitante și automulțumire, trebuie sa acționezi. La Jordan exista o echipa care muncește din greu pentru ca gruparea sa aiba succes. Schimbarile ce se vor produce au ca scop crearea unei structuri eficace, deoarece obiectivul nostru este performanța și fiabilitatea monoposturilor”, a precizat, într-un comunicat, patronul echipei Jordan, irlandezul Eddie Jordan.

Eddie Jordan va supraveghea activitatea sportiva și comerciala a echipei și va ține permanent legatura cu directorjl departamentului de design și dezvoltare, Henri Durand, și cu directorul departamentului pentru curse și încercari, Gary Anderson.

Sursa: www.mediafax.ro