Jesica a reuşit să-i impresioneze pe juraţi cu un sufleu din tăiţei de casă cu sos de bolognese, cotlet cu cremă de linte roşie şi şofran, dar şi cu un desert original: pară fiartă în vanilie cu brioşă. „Am scăpat de sărăcie. Mi se schimbă viaţa. În ultimele 6 luni nici nu mai aveam de lucru şi acum sunt MasterChef-ul României”, a declarat marea câştigătoare.
Pe locul doi s-a situat Irina, care va urma cursuri la o celebră academie de gătit din Italia. Iar Rareş, cel care s-a clasat pe locul trei, se va bucura de o excursie la Praga.
În ultima probă din cel de-al patrulea sezon „MasterChef” de la PRO TV, cei trei finalişti au fost provocaţi să realizeze propria semnătură de chef. Ei au creat un meniu cu trei feluri, prin care au demonstrat talentul culinar şi abilităţile dobândite de-a lungul acestei competiţii.