Janet Jackson, despre moartea lui Michael și incidentul de la Super Bowl, într-un documentar de 4 ore

De: Loredana Toma / 04.03.2021, 16:20
Janet Jackson, despre moartea lui Michael și incidentul de la Super Bowl, într-un documentar de 4 ore

Cântăreața americană Janet Jackson vorbește despre moartea lui Michael Jackson și despre incidentul de la Super Bowl, într-un documentar de patru ore care îi este dedicat.

Documentarul „Janet”, care va fi lansat în două părți, o prezintă pe artistă vorbind despre viața și cariera sa, dar și despre momente ca moartea fratelui său Michael Jackson. Totodată, în acest documentar, care va fi disponibil în 2022, fix când se împlinesc 40 de ani de la lansarea albumului său de debut, Janet face ceva dezvăluiri despre incidentul din timpul recitalului susținut împreună cu Justin Timberlake la gala Super Bowl 2004, care se numără printre cele mai mediatizate evenimente din showbiz-ul american. Atunci, Janet s-a trezit că Timberlake i-a smuls o cupă de la sutien, dezvăluindu-i unul dintre sâni. Janet Jackson a fost aspru criticată, iar Justin Timberlake nu a venit cu nicio declarație la vremea respectivă. În urmă cu două săptămâni, însă, acesta a mărturisit că ceea ce a făcut atunci a fost o dovadă crudă de misoginie și rasism și că regretă acest lucru, pentru că Janet este o femeie și o artistă pe care el o respectă foarte mult.

Documentarul este rezultatul a trei ani de montaj de filmări private

Cu puțin timp în urmă, Janet Jackson a reintrat în atenția presei când a ajuns, din nou, pe prima poziție în Apple Top 40 US Pop Album, cu “Control”, un material discografic lansat în 1986.

În ceea ce privește documentarul, artista este implicată și în producție. Potrivit The Hollywood Reporter, filmul, care va fi difuzat pe Lifetime și A&E, va include materiale care n-au fost niciodată făcute publice. Documentarul este rezultatul a trei ani de muncă alături de artistă și oferă acces exclusiv la arhive și filmări  private, precum și interviuri cu artiști celebri contemporani, iar regia este semnată de Ben Hirsch.

CITEȘTE ȘI: Janet Jackson despre nepoata Paris: „O nemernică mică și răsfățată”

Janet Jackson a slăbit 35 de kilograme urmând o dietă strictă – FOTO

Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit din nou părinți 

Justin Timberlake, acuzat că a furat o melodie!

Foto: Profimedia Images