Ivanisevici intentioneaza sa se retraga din activitate

Apropo.ro / 25.05.2004, 10:02
Ivanisevici intentioneaza sa se retraga din activitate
Tenismanul croat Goran Ivanisevici a declarat, luni, ca își va încheia cariera dupa turneul de la Wimbledon, a treia competiție de Grand Slam a sezonului, care va debuta pe 21 iunie. "Nu aș putea gasi un moment mai bun sa ma retrag decît turneul de la Wimbledon", a afirmat

Tenismanul croat Goran Ivanisevici a declarat, luni, ca își va încheia cariera dupa turneul de la Wimbledon, a treia competiție de Grand Slam a sezonului, care va debuta pe 21 iunie.

„Nu aș putea gasi un moment mai bun sa ma retrag decît turneul de la Wimbledon”, a afirmat Ivanisevici, pentru cotidianul „Sportske Novosti”.

Croatul a cîștigat, în 2001, turneul de la Wimbledon, singurul sau titlu de Grand Slam, unde mai disputase trei finale, în 1992, 1994 și 1998. Dupa acest succes, cariera lui Goran Ivanisevici, în vîrsta de 32 de ani, a stat sub semnul unor accidentari repetate.

„Au fost ani grei, în care nu am putut gasi motivația necesara pentru a continua. În ultimii doi ani s-au schimbat multe. Tenisul nu mai este o prioritate pentru mine, ci familia”, a subliniat jucatorul croat. Ivanisevici și prietena sa, modelul Tatiana Dragovici, au o fiica, Amber Maria, în vîrsta de un an.

Goran Ivanisevici anunțase, vineri, ca nu va participa la Internaționalele de Tenis ale Franței, turneu care a debutat, luni, la Roland Garros.

Tenismanul croat a cîștigat, de-a lungul carierei, 22 de titluri la simplu și a ocupat locul doi în clasamentul mondial în iulie 1994.

Mediafax