„Prima oră a fost una la pas, cu un ușor galop, în care am încercat să înțeleg poziția corectă și ritmul calului. Destul de dificil pentru că instructorul știa doar câteva cuvinte în engleză. Poate că a fost mai bine, pentru că astfel am fost mult mai atentă să descopăr reacțiile calului, la mișcările, acțiunile mele. Însă acest sport m-a cucerit atunci când am reușit să mă sincronizez cu calul, să zburdăm în același ritm”, spune Iulia Vântur în revista „Ce se întâmplă, doctore?” pentru care a realizat un pictorial în acțiune la călărie.
Vedeta vorbește despre stilul de viață echilibrat, dar și despre preparatele sale culinare favorite din bucătăria indiană.
„Palak paneer, daal, aloo gobi, chicken byriani sunt câteva dintre ele. Îmi place mâncarea indiană, dacă nu este preparată foarte spicy. Bucătăria indiană are istorie. Dinastia mongolă a adus în India rețete îndelung studiate. E o artă să știi că combini atâtea condimente într-un singur fel de mâncare„, declară Iulia Vântur.
Din primul număr din 2015 al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” nu lipsesc trendurile culinare și din sport care vor marca noul an, dar și recomandările în ceea ce privește slăbirea ale medicului nutriționist Mihaela Bilic.
În plus, extrem de utile pentru cititoare la început de an pot fi și sfaturile antrenorului Cori Grămescu.
„Una dintre reguli este să mâncăm alimente care ne plac, mâncarea trebuie să fie savuroasă și interesantă. Mai trebuie să mâncăm alimente naturale, neprocesate. Este, de asemenea, important să mâncăm în funcție de sezon. Trebuie să avem în vedere și să menținem o dietă ușor alcalinizantă. Trebuie să ne hidratăm constant pe toată durata zilei. E important să facem mișcare constant și corect. Trebuie să mâncăm diversificat, e foarte important să nu consumăm aceleași alimente cu regularitate„, recomandă Cori Grămescu.
Printre subiectele abordate în numărul de ianuarie-februarie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” sunt și cele dedicate temerilor sexuale, utilizării antibioticelor, renunțării la fumat și îngrijirii complete a pielii în funcție de anotimp.