Ioana Dinea a cîstigat medalia de aur la turneul de judo de la Tallin

Apropo.ro / 30.03.2004, 11:02
Ioana Dinea a cîstigat medalia de aur la turneul de judo de la Tallin
Ioana-Maria Dinea Aluaș, legitimata la clubul CSM Cluj, a cîștigat medalia de aur la categoria 52 de kilograme, în cadrul turneului de judo desfașurat în perioada 27-28 martie 2004, la Tallin (Estonia). Dinea a învins-o în finala competiției pe Ri Sang Sim, din Coreea

Ioana-Maria Dinea Aluaș, legitimata la clubul CSM Cluj, a cîștigat medalia de aur la categoria 52 de kilograme, în cadrul turneului de judo desfașurat în perioada 27-28 martie 2004, la Tallin (Estonia).

Dinea a învins-o în finala competiției pe Ri Sang Sim, din Coreea de Nord. Pe locul trei s-a clasat Sanna Askeloef, din Suedia.

Secretarul general al FR judo, Constantin Savu, a declarat agenției MEDIAFAX ca Ioana Dinea se afla pe locul patru în clasamentul european, înainte de CE de judo de la București. „Dinea are mari șanse de calificare la Olimpiada de la Atena. Europenele sînt ultima competiție de calificari pentru Olimpiada și chiar daca va cîștiga medalia de bronz, tot se califica”, a spus Savu, care a adaugat ca alți trei sportivi români au obținut deja dreptul de a participa la JO de la Atena. Aceștia sînt Alina Dumitru, la gategoria 48 de kilograme, Claudiu Baștea, la categoria 73 de kilograme și Gabriel Munteanu, la categoria plus 100 de kilograme.

Mediafax