Ioan Andone refuza „petrodolarii”: „Merg sa antrenez in Rusia!”(Prosport)

Apropo.ro / 13.12.2008, 10:53
Ioan Andone refuza
Fostul tehnician al campioanei este tentat sa antreneze in Rusia, un campionat mult mai puternic decat cele din Orient, scrie Prosport.

Dupa ce si-a incheiat conturile cu CFR Cluj, Ioan Andone nu mai poate antrena nicio echipa din Liga I in acest sezon, conform regulamentelor FRF.

In aceste conditii, "Falcosul" s-a reorientat inspre campionatele externe, singura sansa de a iesi din somaj in acest an. Ofertele nu au intarziat sa apara, mai multe cluburi din Rusia si Arabia Saudita fiind interesate sa-i obtina semnatura lui Ando.

Totusi, fostul tehnician al campioanei este tentat sa antreneze in Rusia, un campionat mult mai puternic decat cele din Orient, lasand petrodolarii arabilor in plan secund.

"Cel mai probabil voi merge in Rusia, la Amkar Perm. De doua saptamani tratez cu ei si cam de atunci ii tot aman pe arabi, cu un raspuns clar. Ma suna in continuu, dar de multe ori nu raspund la telefon! Olaroiu imi propusese sa merg in Arabia Saudita. Insa, in Rusia, e totusi alta viata, alt fotbal. Echipa cu care negociez, Amkar Perm, a terminat pe locul patru sezonul trecut, peste Zenit, Lokomotiv, Spartak si FC Moscova.", a spus Andone.

Mai multe detalii despre declaratia lui Ioan Andone, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro