Ioalanda Balas candideaza la presedintia COR

Apropo.ro / 15.02.2002, 09:31
Ioalanda Balas candideaza la presedintia COR
Președintele Federației Române de Atletism, Iolanda Balaș, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX ca va candida pentru funcția de președinte al Comitetului Olimpic Român (COR). "Voi candida pentru aceasta funcție, deoarece nu pot sa-i tradez pe cei care au fost

Președintele Federației Române de Atletism, Iolanda Balaș, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX ca va candida pentru funcția de președinte al Comitetului Olimpic Român (COR).

„Voi candida pentru aceasta funcție, deoarece nu pot sa-i tradez pe cei care au fost alaturi de mine. Mîine (n.r. vineri) îmi voi depune la COR dosarul de candidat, iar în cel mai scurt timp posibil voi face publica strategia mea pentru acest ciclu olimpic. Curios este faptul ca, deocamdata, nu îmi cunosc contracandidații”, a spus Balaș.

Fosta campioana olimpica la saritura în înalțime, Iolanda Balaș, în vîrsta de 65 de ani, ocupa, în prezent, funcția de vicepreședinte al forului olimpic român.

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de conducere ale COR este 15 februarie, iar Adunarea Generala pentru alegeri se va desfașura pe data de 15 martie. Membrii Adunarii Generale extraordinare a COR au decis, pe data de 4 februarie, ca o persoana sa poata candida doar pentru o singura funcție în conducerea forului olimpic român.

Sursa:www.prosport.ro