Instructor al FRB cercetat pentru inselaciune

Apropo.ro / 06.03.2002, 09:17
Instructor al FRB cercetat pentru inselaciune
Un instructor al Federației Române de Box este cercetat în stare de libertate pentru înșelaciune, informeaza Inspectoratului General al Poliției. Potrivit sursei, IGP a dispus începerea urmaririi penale împotriva lui Mihai Iulian Mnațacanian, sub acuzațiile de fals

Un instructor al Federației Române de Box este cercetat în stare de libertate pentru înșelaciune, informeaza Inspectoratului General al Poliției.

Potrivit sursei, IGP a dispus începerea urmaririi penale împotriva lui Mihai Iulian Mnațacanian, sub acuzațiile de fals intelectual, uz de fals și înșelaciune. În timpul cercetarilor, polițiștii au stabilit ca, în perioada 1999-2000, Mnațacanian a întocmit mai multe deconturi de cheltuieli de cazare și masa pentru unele loturi de sportivi și procurarea de medicamente susținatoare de efort, tehnica medicala și echipament sportiv pe baza unor documente fiscale fictive (facturi fiscale, chitanțe de încasare), provocînd bugetului statului un prejudiciu în valoare de peste 261 de milioane de lei.

Contactat telefonic de agenția MEDIAFAX, Mnațacanian a declarat ca nu știe nimic în legatura cu cercetarile Poliției. „Deocamdata, eu am un proces civil cu Federația Româna de Box”, a spus instructorul sportiv.

Sursa: www.mediafax.ro