Încep preselecţiile pentru Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor

De: Nicoleta Nicolae / 01.07.2014, 13:00
Încep preselecţiile pentru Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu intră în acţiune, de data asta pe teren advers: fix în curtea Antenei 1, acolo unde vor dezlănţui iadul bucătarilor într-unul dintre cele mai cunoscute show-uri culinare din lume!

Cei trei Chefi vor juriza Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Show-ul este adresat tuturor pasionaţilor de coo, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata sa demonstreze că rezistă presiunii din bucătărie. Preselecţiile vor avea loc pe data de 12 iulie, la Hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10.00. Participanţii sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le dovedească locul pe care aceştia îl merită în cadrul competiţiei. „Un Chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârşit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutăm noi acum. Vă aşteptăm la preselecţie pe voi, toţi cei care sunteţi gata să ne demonstraţi că bucătaria este locul în care sunteţi stăpâni!”, a declarat Chef Sorin Bontea.

Înscrierile continuă pe site-ul www.casting.a1.ro, însă se vor putea face şi direct la preselecţii. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii, pentru că Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, înseamnă şi lupta pentru supravieţuire sub presiune în bucătărie.

Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China,  Hell’s Kitchen a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.