Îmbată-te instant, pentru câteva secunde, cu un spray!

Apropo.ro / 03.05.2012, 11:00
Îmbată-te instant, pentru câteva secunde, cu un spray!
Spray-ul WA | HH Quantum Sensations te poate îmbăta instant, vreme de câteva secunde, fără efecte secundare și fără să fie depistat de un alcooltest.

Inventat de cercetătorul franco-american David Edwards, spray-ul administrează prin pulverizare o doză de alcool de 0.075 mililitri.

Edwards susține că, datorită mecanismului special de pulverizare, efectul este instant. De îndată ce va dispărea, nu va exista nicio durere de cap și cel care îl va folosi va putea trece fară probleme o probă cu alcooltestul.

Aceasta nu este prima invenție de acest gen a cercetătorului David Edwards, primul său produs fiind Whif, un spray care îți permite să guști diferite arome precum ciocolată sau cafea, fără să bei sau să mănânci nimic, care s-a vândut în peste 400.000 de unități.

Ulterior, acesta a inventat un alt produs, numit Whaf, care amesteca mai multe lichide, printr-o tehnologie ultrasonică, pentru a crea un nor aromat.

Revenind la ultima sa invenție, WA | HH Quantum Sensations va costa 26 de dolari, însă nu se știe concret când va fi disponibil spre vânzare.