În 2009, a declarat pentru Men’s Health Madrid: „Nu consum
carbohidraţi la cină şi încerc să mănânc în cantităţi mici. Şi mă
păzesc de fast food”.
Mulţumită prestaţiei pe care a avut-o la CM de fotbal din 2002,
Iker a devenit portarul titular al naţionalei Spaniei. Supranumit
Ikerman, goalkeeper-ul este recunoscut pentru tacticile
senzaţionale de apărare şi ocupă prima poziţie în topul bărbaţilor
cu care femeile hispanice şi-ar înşela soţii.
Gazpacho (supă rece de roşii)
Ingrediente: 1 kg de roşii, ½ castraveţi, 2 bucăţi de
ardei gras, 2 bucăţi de ardei roşu, o ceapă mare, usturoi, frunze
de ţelină, ulei de măsline, 10 măsline fără sâmburi, 5-10 cuburi de
brânză Feta, sare şi piper după gust, gheaţă pisată.
Mod de preparare: Roşiile se curăţă de pieliţă, iar
castraveţii se curăţă de coajă. Se toacă cu mixerul fiecare legumă
separat, iar ceapa şi usturoiul se dau pe răzătoare. Restul
ingredientelor se taie în cubuleţe, iar frunzele de ţelină se taie
în fâşii foarte subţiri. Se amestecă toate ingredientele, se adaugă
uleiul de măsline şi feliile de măsline şi se lasă la frigider în
jur de 4 ore. Se serveşte rece, presărând cuburile de brânză Feta
şi gheaţa pisată.
Vezi şi alte reţete de vedete:
reţetă Stela Popescu,
reţetă Roxana Iliescu,
reţetă Serban Huidu,
reţetă Ana Maria Gheorghe,
reţetă Cosmin Cernat,
reţetă Cristi Brancu,
reţetă Andreea Esca,
reţetă Gabriela Cristea,
reţetă Roxana Ionescu,
reţetă Oana Cuzino,
reţetă Andreea Raicu,
reţetă Ioan Isaiu,
reţetă Magda Vasiliu