Horia Vîrlan vă invită la petrecerile culinare Delice

De: Cătălina Matei / 08.11.2010, 14:49
Horia Vîrlan vă invită la petrecerile culinare Delice
Aseară s-a dat startul petrecerilor culinare Delice, conduse de bucătarii Horia Vîrlan şi Cezar Munteanu.


Printre invitaţi s-au numărat Luana Ibacka, Silvia de la Vegas,
Daniel Robu, Pitbull Ionuţ Atodiresei, Maria Cîrneci sau Jasmine.
Luana Ibacka s-a grăbit să plece, deoarece e la dietă şi nu voia să
cadă în păcatul de a gusta din Zarzuela de Marisco cu baghetă
friptă (specialitatea pregătită de Horia Vîrlan). Pitbull şi Daniel
Robu au fost pe post de ajutori de bucătar pentru Horia Vîrlan, dar
nu s-au întins nici ei la prea multă mâncare.

Petrecerile Delice – Cook & Fun reprezintă un nou concept de
petrecere a timpului liber, care îmbină gătitul şi distracţia, cu
Horia Vîrlan şi Cezar Munteanu pe post de profesori de
gastronomie.
Fiecare seară are o temă dedicată. Pe 9 noiembrie, de pildă, se
găteşte şi se mănâncă în stil mediteranean. Fiecare participant are
la dispoziţie toate ingredientele şi propria-i insulă de gătit
pentru a pregăti rapid delicioasele retete.
Întâlnirile Delice au loc de luni până vineri, de la 18:30 la
21:30, în restaurantul din cupola World Trade Plaza – Piaţa
Montreal nr. 10, Sector 1. Costul unei seri este de 94 de lei de
persoana şi include, pe lângă delicioasele feluri de mâncare, şi
apa, cafea şi vin.
Intra pe www.petreceriledelice.ro pentru mai multe detalii.