Invitată pentru a doua oara la emisiunea „Cireaşa de pe
tort”, de la Prima
TV, Luana Ibacka a dovedit că o femeie frumoasă poate fi
şi pricepută în bucătărie. Aşa cum însuşi Horia Vîirlan admite,
„Luana s-a comportat admirabil, dar a fost puţin şmecheră. De ce
spun asta? Păi, a ales să facă cumpărăturile de la un magazin cu
produse tradiţionale bucovinene, de unde a luat o mulţime de
minunăţii, care mai de care mai gustoase, de salivam mai dihai ca
lupul din desenele animate cu
peste pupăză, a gătit şi vânat”, spune Horia.
Prezentatoarea emisiunii „Fermier. Caut nevastă!” şi-a servit
invitaţii cu aperitive tradiţionale, brânză de burduf şi ceapa
roşie, friptură de mistreţ, varză călită şi găluşte cu prune.
„Domnule! Mie nu-mi convine! Rolul meu e să
să critic, nu să-i laud pe participanţi. În felul acesta o să-mi
pierd pâinea, dar nu-i nimic, măcar am văzut vedete străduindu-se
să-i facă pe invitaţi să se simtă musafiri. Bravo, Luana!”, încheie
bucătarul de la Prima TV postarea de pe blogul
personal.
.