Heidi Klum ne dezvăluie o reţetă specială de fursecuri
Heidi Klum nu consumă deloc alimente prăjite, conserve, produse de patiserie, dulciuri şi deserturi cum sunt cele de cofetărie, pâine, cafea, alcool, paste, orez, alimente grase, cartofi – aceste alimente sunt excluse din dieta de zi cu zi. În acelaşi timp, supermodelul este atent şi atunci când vine vorba de alimentaţia copiilor săi. Când cei mici au chef de ceva dulce, mama lor le prepară ceva gustos şi sănătos: fursecuri cu cereale.
„Copiilor le place tot ce le gătesc, iar dacă nu mănâncă, declar bucătăria închisă!”, recunoaşte modelul. Heidi le găteşte ocazional fursecuri din făină de ovăz şi cereale.
Ingrediente: 1 cană cu fulgi de cereale, 1 cană cu nuci măcinate, 100 g nucă de cocos, 50 g stafide, 2 linguri cacao, 1 lingură scorţişoară, 4-5 linguri cu miere, 100 g unt moale, esenţă de rom, 3 ouă, praf de copt, 4-5 linguri cu făină de ovăz.
Mod de preparare: Se amestecă bine toate ingredientele. La sfârşit se adaugă făina. Se modelează biluţe cu diametrul de 2,5 cm şi se aşază în tava unsă cu ulei la 4-5 cm distanţă. Se coc la foc potrivit timp de 10-15 minute.