În plus, ea declară: „Copiii mei mănâncă doar ce le gătesc eu”.
Astfel, ea îi fereşte pe Leni, Henry, Johan şi Lou de orice
tentaţii culinare, cum ar fi îngheţata supracalorică ori produsele
de fast food. Heidi găteşte în fiecare seară o masă bogată în
vitamine – spaghetti, perişoare, ori supă de pui, cu ingrediente
bio. „Copiilor le place tot ce le gătesc, iar dacă nu mănâncă,
declar bucătăria închisă!”, recunoaşte modelul. Ea le găteşte
ocazional fursecuri din făină de ovăz şi cereale.
Fursecuri cu cereale
Ingrediente: 1 cană cu fulgi de cereale, 1 cană cu nuci
măcinate, 100 g nucă de cocos, 50 g stafide, 2 linguri cacao, 1
lingură scorţişoară, 4-5 linguri cu miere, 100 g unt moale, esenţă
de rom, 3 ouă, praf de copt, 4-5 linguri cu făină de ovăz.
Mod de preparare: Se amestecă bine toate ingredientele. La
sfârşit se adaugă făina. Se modelează biluţe cu diametrul de 2,5 cm
şi se aşază în tava unsă cu ulei la 4-5 cm distanţă. Se coc la foc
potrivit timp de 10-15 minute.