Hanescu s-a calificat în turul doi la Roma

Apropo.ro / 07.10.2004, 11:21
Hanescu s-a calificat în turul doi la Roma
Tenismanul Victor Hanescu, cap de serie numarul unu, s-a calificat, marți, în turul doi al challangerului de la Roma, dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de euro, a anunțat site-ul "atptennis.com". Hanescu l-a învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-1, pe

Tenismanul Victor Hanescu, cap de serie numarul unu, s-a calificat, marți, în turul doi al challangerului de la Roma, dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de euro, a anunțat site-ul „atptennis.com”.

Hanescu l-a învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-1, pe bosniacul Ismar Gorcici, jucator venit din calificari, și va juca în faza urmatoare a competiției cu francezul Nicolas Devilder.

Românul Florin Mergea, venit din calificari, a fost învins, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-2, de italianul Daniele Bracciali, cap de serie numarul 6. În proba de dublu, perechea Florin Mergea/Werner Eschauer (România/Austria) va întîlni, în turul doi, cuplul Enzo Artoni/Edoardo Massa (Italia/Argentina), care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-7 (5/7), 6-1, de perechea Josh Goffi/Manuel Jorquera (Brazilia/Italia), cap de serie numarul 2.

Tenismanul Victor Ionița s-a calificat în turul doi al challangerului de la Sevilla, dotat cu premii în valoare totala de 37.500 de euro. Ionița l-a învins, în runda inaugurala, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe francezul Arnaud Di Pasquale.

În faza urmatoare a competiției, Ionița va juca cu spaniolul Nicolas Almagro, cap de serie numarul 3, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, de compatriotul sau Guillem Burniol, beneficiar al unui wild-card.

În proba de dublu, cuplul român Gabriel Moraru/Victor Ionița va juca, în turul doi, cu perechea spaniola Oscar Hernandez/Alex Lopez Moron, cap de serie numarul 2, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-0, de cuplul spaniol Nicolas Gutierrez de la Osa/Raul Rodriguez Lopez, beneficiar al unui wild-card.

Mediafax