Halterofil implicat intr-un scandal

Apropo.ro / 08.05.2002, 10:02
Halterofil implicat intr-un scandal
Halterofilul Claudiu Hegheduș, sportiv legitimat la Dinamo București și CSM Bistrița, component al lotului național de haltere al României, a fost implicat într-un scandal izbucnit, luni noaptea, în incinta discotecii aparținînd SC "Prioripi" SRL din cartierul

Halterofilul Claudiu Hegheduș, sportiv legitimat la Dinamo București și CSM Bistrița, component al lotului național de haltere al României, a fost implicat într-un scandal izbucnit, luni noaptea, în incinta discotecii aparținînd SC „Prioripi” SRL din cartierul bistrițean Sigmir, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform martorilor, conflictul a izbucnit dupa ce o fata de 16 ani a fost îmbrîncita pe ringul de dans de un tînar. Gestul a fost sesizat de halterofil, care a sarit în ajutorul fetei și l-a obligat pe tînar sa stea în genunchi și sa-i ceara acesteia iertare. Umilit, baiatul s-a dus acasa, pe Valea Magherușului, și a cerut ajutorul tatalui și fratelui sau, întorcîndu-se în discoteca împreuna cu aceștia. Frații Claudiu și Mircea Hegheduș și cei trei barbați din familia Scurtu s-au luat la bataie. Cei trei membri ai familiei Scurtu au fost transportați la spital cu multiple traumatisme, fiind internați la secția terapie intensiva.

Polițiștii au început cercetarile pentru a stabili împrejurarile producerii incidentelor. Deocamdata, ei i-au amendat pe protagoniști pentru tulburarea liniștii publice.

Hegheduș a reprezentat România la ultima ediție a Campionatelor Europene de haltere, desfașurate între 23 și 28 aprilie, în Turcia, unde a ocupat locul al noualea la categoria 77 de kilograme.

Sursa: www.mediafax.ro