Hakkinen a renuntat la managerul sau

Apropo.ro / 15.03.2002, 09:35
Hakkinen a renuntat la managerul sau
Pilotul finlandez Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, a renunțat la serviciile managerului Keke Rosberg, a a anunțat, joi, cotidianul "Turun Sanomat" Publicația citata precizeaza ca între Hakkinen și Rosberg nu exista nici un conflict, ei renunțînd de

Pilotul finlandez Mika Hakkinen, dublu campion mondial de Formula 1, a renunțat la serviciile managerului Keke Rosberg, a a anunțat, joi, cotidianul „Turun Sanomat”

Publicația citata precizeaza ca între Hakkinen și Rosberg nu exista nici un conflict, ei renunțînd de comun acord la colaborare.

Rosberg a fost campion mondial de Formula 1 în 1982, la volanul unui monopost Williams-Cosworth. Colaborarea dintre Rosberg și Hakkinen a început în 1988, cînd pilotul finlandez concura pentru echipa britanica GM Lotus.

Keke Rosberg a declarat ca este posibil ca Mika Hakkinen sa revina în competiții în sezonul viitor, adaugînd ca este aproape de finalizare un nou contract între echipa McLaren și pilotul finlandez.

Hakkinen a anunțat, în octombrie 2001, ca se retrage din activitatea competiționala, dar, o luna mai tîrziu, a declarat pentru cotidianul german „Die Welt” ca dorește sa revina pe circuite în sezonul 2003.

Sursa: www.mediafax.ro