Materii prime pentru 10 porții:
pulpe de pui 2,500 Kg; ulei 0,100 L; smantana 0,300 Kg; faina 0,150 Kg; chimen 0,003 Kg; piper 0,003 Kg; sare 0,010 Kg; condiment 0,020 Kg; usturoi 0,030 Kg; ceapa 0,300 Kg; boia 0,020 Kg; ardei iute 1 buc.; Fusilli 0,800 Kg; decor 10 porții.
Operații preliminarii:
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza și se taie bucați. Ceapa și usturoiul se curața, se spala și se taie marunt. Fusilli se fierb in apa cu sare. Smantana se amesteca cu faina.
Tehnica de preparare:
Pulpele se inabușesc in ulei, dupa care se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul iute, condimentul, piperul și se lasa sa fiarba circa 20 minute. Dupa ce carnea este gata se adauga chimenul macinat, boia și smantana și se mai fierbe inca 5 minute.
Mod de servire și prezentare:
Gulașul de pui se servește cu garnitura de fusilli.
Restaurantele Continental