Guillermo Coria ar putea rata restul sezonului

Apropo.ro / 05.08.2004, 10:51
Guillermo Coria ar putea rata restul sezonului
Jucatorul argentinian de tenis Guillermo Coria, numarul trei mondial, ar putea fi indisponibil pentru restul sezonului, în urma unei grave accidentari la umarul drept. Coria, finalist la turneul din acest an de la Roland Garros, nu va putea participa la Jocurile Olimpice, care se vor

Jucatorul argentinian de tenis Guillermo Coria, numarul trei mondial, ar putea fi indisponibil pentru restul sezonului, în urma unei grave accidentari la umarul drept.

Coria, finalist la turneul din acest an de la Roland Garros, nu va putea participa la Jocurile Olimpice, care se vor desfașura în perioada 13-29 august.

Înainte de a reveni, marți, în Argentina de la Cincinnati, jucatorul în vîrsta de 22 de ani a fost supus unui examen medical, care a confirmat o desprindere a articulației de la umarul drept, leziune care l-ar putea ține departe de teren timp de aproximativ doua luni. Nu este exclus ca jucatorul sa fie supus unei intervenții chirurgicale.

„În urma testelor, am putut observa ca nu este vorba despre o simpla tendinita, ci, dimpotriva, jucatorul s-a accidentat la tendonul de la bicepși. Vom efectua alte teste medicale, dar Coria nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Atena”, a declarat preparatorul fizic al jucatorului argentinian, Christian Elseser. 

Coria va fi înlocuit la Atena de Mariano Zabaleta, recent cîștigator al turneului de la Baastad (Suedia).

Mediafax