Grigorescu îl va avea pe Cristi Dicianu copilot la Raliul Clujului

Apropo.ro / 12.06.2004, 16:43
Grigorescu îl va avea pe Cristi Dicianu copilot la Raliul Clujului
Pilotul echipei Mach 1 Pro Motor, George Grigorescu, îl va avea pe Cristi Dicianu, director executiv Pro FM, copilot la Raliul Clujului "Mobil 1", a patra etapa a campionatului național, care va avea loc sîmbata și duminica. Dicianu revine în postura de copilot la acest raliu

Pilotul echipei Mach 1 Pro Motor, George Grigorescu, îl va avea pe Cristi Dicianu, director executiv Pro FM, copilot la Raliul Clujului „Mobil 1”, a patra etapa a campionatului național, care va avea loc sîmbata și duminica.

Dicianu revine în postura de copilot la acest raliu dupa ce a lipsit de la Raliul Maramureșului, din cauza obligațiilor profesionale.

La etapa de la sfîrșitul acestei saptamîni, echipa Mach 1 Pro Motor va alinia toate cele trei echipaje ce evolueaza pe autoturisme Renault Clio RS. Echipajul George Grigorescu – Cristi Dicianu va concura pe un Renault Clio RS de Grupa N.

Raliul „Mobil 1” se va desfașura pe un traseu tehnic, de asfalt îngust, cu probe speciale inedite. Lungimea totala a traseului este de 310,2 km. Raliul va cuprinde 11 probe speciale, în lungime totala de 107,1 km.

Mediafax