Gogoșari umpluți

12 12. 2005, 12:06
Ingrediente pentru 4 porții 4 gogoșari copți și curațați de coaja, 1 pahar orez, supa de legume, 1 ceapa, 1 cana suc de roșii, ulei, 150 g cașcaval ras, 200 g caș, patrunjel, marar, sare, piper. Preparare Ceapa taiata marunt se calește în


Ingrediente pentru 4 porții
4 gogoșari copți și curațați de coaja, 1 pahar orez, supa de legume, 1 ceapa, 1 cana suc de roșii, ulei, 150 g cașcaval ras, 200 g caș, patrunjel, marar, sare, piper.

Preparare
Ceapa taiata marunt se calește în ulei. Se adauga orezul și, cand începe sa se aureasca, se stinge totul cu supa de legume sau apa. Se condimenteaza cu sare și piper. Cand orezul s-a umflat, se amesteca cu cubulețe de caș. Se umplu gogoșarii cu compoziția obținuta. Într-un vas termorezistent, se așaza gogoșarii, peste care se toarna sucul de roșii îndoit cu apa. Se rade cașcaval deasupra și se rumenește la cuptor 15 minute. Se servește cu marar și patrunjel tocat, presarat deasupra.