Una dintre reţetele preferate ale Georgiei May Jagger, fiica artistului Mick Jagger şi a lui Jerry Hall, este supa de dovleac.
Puţine sunt celebrităţile care au curajul şi îndrăzneala de a se apropia de bucătărie pentru a găti. La cei 22 de ani ai săi, Georgia nu face reţete complicate de chefi, dar ştie să pregătească o masă pentru invitaţi.
Una dintre reţetele ei de suflet este supa de dovleac (mai mult supa cremă) pe care o serveşte chiar într-un dovleac. Aşa este cu mult mai gustoasă, consideră modelul.
Supa se prepară simplu din dovleac curăţat, pus la fiert alături de ceapă, ceva condimente, sare şi apă. Se fierbe până se înmoaie, după care se pune la blender. Se amestecă şi cu smântână, se mai potriveşte de sare. Supa cremă se serveşte în castronul – dovleac care poate fi rumenit înainte în cuptor sau poate fi lăsat proaspăt.