Gala Local Kombat V la Brasov

Apropo.ro / 25.03.2004, 10:34
Gala Local Kombat V la Brasov
Gala Local Kombat V va avea loc vineri, la Brașov, va începe la ora 20.30 și va fi trensmisa în direct începînd cu ora 22.00, de ProTV. "Gala Local Kombat va cuprinde zece meciuri, dintre care cinci sînt internaționale. Nu vom mai avea meciuri de divertisment, gen partidele în

Gala Local Kombat V va avea loc vineri, la Brașov, va începe la ora 20.30 și va fi trensmisa în direct începînd cu ora 22.00, de ProTV.

„Gala Local Kombat va cuprinde zece meciuri, dintre care cinci sînt internaționale. Nu vom mai avea meciuri de divertisment, gen partidele în care au evoluat Roxana Ciuhulescu sau Nikita. Publicul a fost deja format și de aceea vor fi numai confruntari între profesioniști”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Irimia a adaugat ca încearca sa realizeze o gala K1 în România. „Sîntem într-un stadiu avansat al discuțiilor cu reprezentanții K1. Pîna nu obținem licența, nu putem folosi logo-ul K1”, a spus Irimia, care a adaugat ca momentan, mai mulți sportivi români au evoluat în K1, printre care Daniel Ghița, Ciprian Sora și Catalin Smarandescu.

Concursul de la Brașov se va desfașura dupa trei regulamente diferite: full-contact, reguli de K1 și regulament oriental. „Noile regulamente ma avantajeaza pentru ca îmi dau mai multa libertate și oricum nu conteaza, pentru ca îmi place foarte mult ceea ce fac”, a declarat vicecampionul mondial la Wo-Shw Catalin Smarandescu.

Reprezentantul WKA în România Lucian Nedelcu a menționat ca arbitrii competiției vor fi din România, Ungaria și Serbia. „Chiar daca vor fi și arbitri din România, observatorul va fi din Croația și nu vor exista probleme de arbitraj”, a spus Nedelcu.

Concurenții, care sînt medaliați internaționali la diverse sporturi de contact, se vor lupta pe durata a cinci reprize a cîte doua minute. Bursele pentru învingatori sînt confidențiale și sînt calculate dupa baremul european. Cîntarul oficial se va efectua joi, la ora 14.00.

Mediafax